Inspiratie·Persoonlijk·Social media·Webshop

Maak je cadeautje origineel!

Met een klein extraatje maak je je cadeautje al een stuk specialer. Laat de ontvanger zien dat je er tijd en moeite aan besteed hebt. Geef er net even je eigen draai aan!

Cadeautjes op maat maken vind ik toch ook wel echt het leukste om te doen. De wensen en ideeën van de klant vertalen naar een super leuk en persoonlijk cadeau. En eerlijk is eerlijk, het is ook echt het leukste om te geven. En om te ontvangen natuurlijk. Het is toch veel leuker als je weet dat de gever er veel tijd en aandacht aan besteed heeft.

Je kunt natuurlijk een cadeautje kopen in de winkel. Een cadeau wat iemand heel graag wil hebben. Prima, dat moet je ook vooral blijven doen. Helemaal niets mis mee! Of weet je niets te geven, dan is een cadeaukaart voor iemands favoriete winkel natuurlijk superhandig. En weet je echt niets dan is geld geven altijd nog je laatste redmiddel. En ook dat is niet erg, veel kinderen sparen bijvoorbeeld voor iets leuks, wat ze graag zelf willen kopen. En dan is geld geven natuurlijk helemaal prima.

Maar geld geven of een cadeaubon kan natuurlijk ook op een originele manier. Maak het cadeau speciaal en besteed er tijd en aandacht aan. Dat wordt echt gewaardeerd.

Geef je geld? Mijn bord “Gespot voor jou! | Cadeautjes! En hoe pak je ze leuk in?!” op Pinterest staat vol met tips en ideetjes om op een originele manier geld te geven.
Klik op de link hierboven of scan deze barcode met je Pinterest app op je smartphone:

pincode_641974190571952959 (1)

Geef je een cadeaukaart? Koop dan bijvoorbeeld ook een kleinigheidje uit die zelfde winkel en geef dit samen met je cadeaukaart. Mijn zoon kreeg op zijn kinderfeestje (10 jaar) een bioscoopbon. Maar wel superleuk verpakt. In doorzichtig folie als pakketje met een zakje popcorn en een flesje frisdrank. Kleine moeite, maar is veel leuker om te geven (en te krijgen) dan alleen de bon.

Wist je trouwens dat er super schattige vintagestijl envelopjes in de webshop staan waar precies een cadeaukaart (bankpasformaat) in kan?

Heb je iets leuks gekocht in de winkel? Verpak het cadeautje op een leuke manier om het nog specialer te maken.

Maar het allerleukste is toch wel echt een persoonlijk cadeau. Helemaal op maat gemaakt. Dat blijkt ook zeker uit de bestellingen in de webshop. Het rompertje op basis van het geboortekaartje wordt regelmatig besteld. Ook voor de juffen en meesters heb ik leuke dingen om te personaliseren. Wat dacht je van bijvoorbeeld een leuke boekenlegger of sleutelhanger. Natuurlijk ook heel leuk om te geven met bijvoorbeeld moederdag of vaderdag. Binnenkort wordt deze collectie nog uitgebreid, dus hou mijn social media kanalen goed in de gaten.

Of stel zelf een pakketje samen voor iemand. Denk aan een koffie- of theepakketje. Een beautypakketje met fijne dingen voor in bad of douche. Vul een leuke grote pot met nagellakjes, een vijltje, watjes e.d. Voor de echte snoepkonten kun je een sorteerbak kopen en deze vullen met allemaal lekkers. Of maak een echt Hollands pakket voor die buitenlandse vriend die jarig is. Er zijn zo veel mogelijkheden hierin. Kijk hiervoor ook op mijn Pinterestbord voor meer inspiratie.

Ook superleuk om te geven is een foto album. Bijvoorbeeld voor je allerliefste vriendin met wie je al jaren herinneringen gemaakt hebt. Bundel ze in een album en gooi al je creativiteit er in. Ook leuk om samen nog eens door te bladeren. Wedden dat dit het allerleukste cadeautje is wat ze gaat krijgen!

Liefs Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s