Inspiratie·Social media

Dilemma dinsdag

Van alle social media ben ik het meest bekend met Facebook, maar zakelijk maak ik er eigenlijk nog te weinig gebruik van. Ik wil mijn volgens niet alleen maar spammen met reclame, maar andere posts moeten wel enigszins linken met mijn bedrijf. Wat heb ik daar, onder andere, op bedacht? Dilemma dinsdag! Wat zou jij doen als je echt moest kiezen?

Je kent misschien het idee van ‘Dilemma op Dinsdag’ wel en daar is mijn post natuurlijk op gebaseerd. Iedere dinsdag komt er op de Facebook-pagina een post online waarin twee stellingen staan. Aan jou de vraag wat je zou kiezen. Dat kan door een duimpje of hartje te geven, maar je kunt natuurlijk ook een reactie achterlaten waarin je het toelicht. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties namelijk (ook als je een hartje of een duimpje geeft)!

Dilemma dinsdag Facebook

Nu leek het me leuk om hier alvast enkele gekke dilemma’s zelf te beantwoorden. Leren jullie mij ook meteen een beetje kennen. Welke keuzes zou jij maken?

Nooit meer alcohol drinken – OF – Nooit meer chocolade eten

Ik ben echt de grootste zoetekauw die er bestaat. Chocolade is echt mijn holy grail. Alcohol drink ik niet zo heel erg vaak. Een wijntje op een feestje of een lekkere Radler bij de barbecue, dan houdt het wel op. Dat is dus niet zo’n moeilijke keuze. In dat geval geen alcohol meer voor mij.

Iedere ochtend 5 km hardlopen – OF – Je mag nooit meer zitten (liggen mag wel)

Ik ben niet de sportiefste persoon op deze planeet, dus iedere ochtend 5 km hardlopen zal een hele uitdaging voor me worden. Maar ik heb ook een (grotendeels) zittend beroep, dus optie 2 is eigenlijk gewoon geen optie. Liggend achter het bureau is niet heel erg handig, al heb je tegenwoordig wel bureaus waar je achter moet staan. Hmmm, toch maar hardlopen denk ik.

Als iemand je een hand geeft, moet je die hand 5 minuten vasthouden – OF – Je geeft bij 3 zoenen altijd de derde op de mond

Het gaat heel ongemakkelijk voelen, maar ik ga hier toch echt voor keuze 1. Ik vind in sommige gevallen 3 zoenen op de wang al verschrikkelijk, haha. Dan gaat de derde absoluut niet op de mond. Bleh. Er zijn al van die types die heel dicht bij je mond zoenen bij 3 kussen op de wang. Gruwel!

Alles wat je komend jaar schrijft/typt moet in de vorm van een gedicht – OF –  Je kunt alleen nog maar fluisteren

Dichten gaat me redelijk goed af, maar ik heb er wel echt een hekel aan, haha. Fluisteren lijkt me niet zo heel erg. En als anderen er last van hebben is dat lekker hun probleem.

 Je woont in een glazen huis – OF – Je woont in een huis zonder ramen

Een glazen huis lijkt me niet echt praktisch… Bloedheet in de zomer en je hebt totaal geen privacy (en daar ben ik best op gesteld). Maar een huis zónder ramen lijkt me ook geen pretje… Ik denk dat ik toch ga voor keuze 1. Koop ik gewoon leuke gordijnen, heb ik toch mijn privacy en kan ik de warmte een beetje tegengaan!

Succes met kiezen!

Liefs Marieke

9 gedachten over “Dilemma dinsdag

  1. Hahaha – dit zijn wel echt lastige dilemma’s hoor. Vooral het zoenen/handen schudden dilemma. Daar ben ik zelf nu nog steeds niet over uit 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ga 100% voor nooit meer alcohol drinken. Ik drink het sowieso niet. De 5km zie ik ook zitten, ik wou dat ik het al kon zelfs. Misschien eens werk van maken. Ik zal het hand wel vasthouden. Kussen doe ik niet graag met vreemden. Een aangezien ik een hekel heb aan koude zal het een glazen huis worden.

    Geliked door 1 persoon

  3. hahaha, wat een grappige blogartikel met al die lastige dilemma’s. Helaas kan ik niet meer hardlopen ivm met mijn knieschade die ik heb en nooit meer chocolade eten zou mij geen moeite kosten. Ik eet namelijk bijna nooit chocolade.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s