Ontwerp·Webshop

Interieurstickers

Wat is het toch heerlijk om nieuwe dingen te bedenken en te creëren voor je website. Het proces van het bedenken van het idee tot het tot stand komen van het daadwerkelijke product is zo ontzettend leuk! Afgelopen week heb ik mijn webshop uitgebreid met super leuke interieurstickers. Helemaal in stijl: persoonlijk en uniek!

Naamstickers

Je kunt deze naamstickers plakken op verschillende ondergronden. Van bijvoorbeeld de slaapkamerdeur, het ledikantje, de kledingkast tot aan de kinderstoel. Je kunt zo overal op kwijt, mits de ondergrond vlak en glad is. Omdat ze voor kinderen bedoeld zijn (maar volwassenen mag uiteraard ook) hebben de verschillende type stickers, namen gekregen van vriendjes en vriendinnetjes van mijn eigen kinderen.

Voordeur- en huisnummer stickers

Met een voordeursticker ziet iedereen meteen dat ze bij het juiste adres zijn. Plak een sticker met huisnummer op je voordeur en de postbode vergist zich nooit meer in het adres! En het is bovendien veel unieker als een standaard naambordje. Je kunt ze zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de deur plakken. Ze zijn weersbestendig, dus ook aan de buitenkant blijven deze voordeurstickers goed zitten.

Wonen stickers
Enkele voorbeelden uit de webshop

De stickers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en in heel veel kleuren (zwart, wit, grijs, antraciet, goud, zilver, oranje, geel, rood, blauw, groen en bordeauxrood). Zo Kun je ze helemaal in de stijl van jouw huis en naar jouw wens samenstellen.

Het plakken is super makkelijk met onze bijgeleverde plakinstructie. Een kind kan de was doen.

Wil je ook zo’n leuke naamsticker bestellen? Dat kan hier!

Kom regelmatig nog eens terug, want er zitten al weer nieuwe stickers in het ontwerpproces. Bijvoorbeeld de containerstickers! Je kunt deze gebruiken voor je GFT container, afvalcontainer en je papiercontainer. Vaak is het zoeken welke container van jou is, maar met deze duidelijke stickers zie je vanaf een afstand jouw container al staan.

Liefs Marieke

9 gedachten over “Interieurstickers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s