Webshop

Nieuwe website online!

Joehoe! Na een lange tijd kan ik eindelijk laten zien waar ik al die tijd mee bezig ben geweest. Met trots presenteer ik jullie mijn nieuwe website: Designful Crafts & Gifts!

Na wekenlang artikelen ontwerpen en leuke artikelen uitzoeken en inkopen is het dan eindelijk zover! Mijn webshop staat online.

Fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden.Wij zijn open! (1)

Wat vind je op Designful Crafts & Gifts?

Naast mijn eigen collectie verkoop ik ook veel moois van andere talentvolle ontwerpers. Als je op zoek bent naar echt iets unieks ben je hier aan het goede adres. Maak van je cadeautje echt een uniek feestje. Maak van je bureau een echt feestje en maak van je hobby een feestje. Je kunt losse artikelen kopen en zelf helemaal je creativiteit laten gaan, maar voor de mensen die van nature wat minder creatief zijn en toch graag iets heel leuks en persoonlijks willen maken zijn er DIY pakketten (zijn onderweg en komen binnenkort online). Zelfs voor beginnelingen zeer goed te doen en makkelijk te maken.

Wekelijkse aanvullingen

Er moeten nog een aantal kleine aanpassingen gedaan worden. En ik ga de komende tijd natuurlijk door met het ontwikkelen van mijn webshop en het aanvullen van super leuke artikelen. Er komen echt nog hele leuke dingen aan! Bezoek de website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Schroom ook vooral niet om je op- of aanmerkingen met me te delen! Ik ben erg blij met alle feedback. 

Liefs Marieke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s