Inspiratie·Persoonlijk

Waar opruimen al niet goed voor is!

Wij gaan ons huis te koop zetten! De kogel is door de kerk. Heel erg spannend natuurlijk, maar er komt ook veel opruim- en poetswerk bij kijken. Niet dat het zo’n ontzettende rommel bij ons is, maar je wil je huis toch ff lekker op de foto hebben staan en bij toekomstige bezichtigingen is het natuurlijk wel fijn dat mensen een goed gevoel krijgen bij je huis. Werk aan de winkel dus.

Maar dat opruimwerk heeft ook z’n voordelen. Ja echt waar. Ik vond een projectje waar ik ruim 5 jaar geleden mee begonnen ben:


Jaarkaart

Dit was mijn ontwerp voor mijn zoons volgende foto-album. Op dat moment was net zijn zusje geboren. Ik vond het een beetje veel om voor beide kinderen foto albums te blijven maken (natuurlijk wel baby albums) en daarnaast nog jaaralbums en vakantie albums.

Ik heb dit dus laten liggen. En dat is zo zonde (kijk dat snoetje!)

Toen ik hem gister vond op zolder in een doos, kreeg ik meteen een idee. Ik wil voor allebei de kinderen, ieder jaar zo’n ontwerpje maken en dan laten drukken op A5 formaat kaarten.

Eerst deze maar eens opnieuw gaan maken. Kwaliteit van het printje is niet zo best.

Liefs Marieke

7 gedachten over “Waar opruimen al niet goed voor is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s