Inspiratie·Kaartjes·Webshop

Winactie – kaart inspiratie

Mijn laatste blogpost is al weer even geleden. Ik ben zo ontzettend druk bezig met de inrichting en het opzetten van mijn nieuwe webshop. Wat ontzettend leuk is om te doen hoor, maar het bloggen schiet er momenteel een beetje bij in.

Daarnaast ben ik bezig om zelf kaartjes te ontwerpen: verjaardagskaartjes, beterschapskaartjes, felicitaties, enz. Deze komen uiteraard ook allemaal in de webshop te staan binnenkort.

lucky-clover-1933008_1920

Nu weet ik dat er onder mijn volgers hele creatieve mensen zitten en ik zou het heel leuk vinden om via jullie meer inspiratie te krijgen. Heb je een leuke (bij voorkeur Nederlandse) uitspraak of quote die het echt verdiend om op een kaartje gedrukt te worden, laat het me dan weten in een reactie hieronder!

Degene die de leukste quote bedenkt, wint 5 kaartjes met zijn of haar eigen quote er op! Hoe leuk is dat! Daarbij komt dit kaartje, met vermelding van jouw naam, in de webshop.*

Ik zal de winnaar kiezen op vrijdag 12 januari.

Liefs Marieke

* Deze actie is verlopen. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt

14 gedachten over “Winactie – kaart inspiratie

  1. Ik ken het gevoel van veel te weinig tijd hebben! Gelukkig is die feestperiode wat voorbij. Een leuke quote: “Make today so awesome, yesterday gets jealous”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s