Persoonlijk·Webshop

Op naar 2018 – deel 2

Iedereen heeft wel van die dromen die je al heel lang uit wilt laten komen. Ideeën die je al jaren voor je uit blijft schuiven omdat je het (nog) niet durft, of omdat je er nog niet klaar voor bent. ‘Ik heb het te druk, ik heb niet genoeg ervaring’. Wachtend op het juiste moment, maar komt dat moment ooit wel?

Ik schreef het al eerder in deze blogpost , 2017 was niet mijn jaar en ik heb mijn pijlen gericht op 2018.

Vandaag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mijn handtekening gezet bij de Kamer van Koophandel en is Designful officieel een bedrijf. Jippie!

Uittreksel KvK

Nu aan de slag om mijn webshop gevuld te krijgen.

Wat ga je hier vinden?

In mijn webshop komen cadeau-artikelen, waarvan een heel groot gedeelte op maat gemaakt wordt. Hierdoor krijg je echt een uniek en persoonlijk cadeau.

Daarnaast zul je ook veel stationary artikelen vinden. Hier ligt toch wel echt mijn hart. Dit wordt een mix van eigen collectie en andere merken. Ook hier zal ik gepersonaliseerde artikelen aanbieden. Altijd al je eigen bullet journal willen hebben. Dat kan!

Er zal ook een link gemaakt worden naar hobby en DIY materialen, zowel hardcopy als digitaal. Bij digitale DIY materialen kun je denken aan pakketten (of onderdelen daarvan) voor digitale fotoboeken.

Ik hoop jullie binnekort eens te mogen verwelkomen in mijn digitale winkeltje.

Liefs,

Marieke (1)

 

 

26 gedachten over “Op naar 2018 – deel 2

  1. Gefeliciteerd! Een mooie stap en nu begint het ‘harde werken’. Zolang je dat met plezier doet, gaat het vast helemaal goed komen. Je mag trots op jezelf zijn!

    Like

  2. Mooie stap! Gefeliciteerd! Soms moet je gewoon doen (las ik ergens). Ik ben normaal gesproken ook iemand die eerst alles tot de puntjes geregeld wil hebben alvorens een sprong te wagen. Met mijn blog heb ik dat juist heel anders gedaan. En daar heb ik geen spijt van gehad. Overigens nog geen KvK, maar dat gaat er zeker komen. Een heel fijn 2018!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s