Inspiratie·Journaling·Stationary·Webshop

Bullet journal + inspiratielijst

Ja! Hij is binnen. Mijn eerste ontwerp voor een bullet journal. Natuurlijk apetrots, maar ik zie al meteen een paar puntjes voor verbetering. Geen probleem, die passen we aan.

IMG_3038

Ik heb dit boekje laten drukken om de kwaliteit te testen. Op het eerste oog ben ik erg tevreden, maar ik heb er nog niet in gewerkt. In de webshop wil ik een gepersonaliseerde versie aan gaan bieden, want standaard bullet journals zijn er al genoeg.

Wat is een bullet journal?

De meesten zullen het wel weten, maar voor degene die het nog niet weten:

Een Bullet Journal is het perfecte systeem om jouw afspraken, taken, plannen, to-do lijstjes etc. op één plek te verzamelen.

Voor mijn overlopende, chaotische creatieve hoofd, de ideale oplossing. Ik heb overal lijstjes, notities, krabbels en heel veel dingen in mijn hoofd. Niet handig en ik vergeet regelmatig iets.

Wat zet je in een bullet journal?

Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten, maar om je op weg te helpen heb ik een lijst gemaakt met ideeën voor jouw bullet journal.

Bullet Journal - ideeenlijst

Ben creatief

Lijstjes (en dus je bullet journal) hoeven helemaal niet saai te zijn. Je kunt helemaal los gaan met bijvoorbeeld pennen, stiften en washitape. Als je van handlettering houdt is een bullet journal helemaal feest natuurlijk. Je kunt er alle kanten mee uit. Je kunt je boekje helemaal versieren of je houdt het clean en simpel. Helemaal naar jouw wens in te richten.

Als je er veel tijd aan wilt besteden maak je een creatief en uitgebreid dagoverzicht. Wil je er minder tijd aan besteden dan maak je een week- of maandoverzicht. Wat voor jou makkelijk is om er mee te werken.

Wat is voor jullie belangrijk in een bullet journal. Welke eisen/wensen stel jij aan het boekje? Alle tips zijn welkom en neem ik mee ter verbetering.

Liefs,

Marieke (1)

13 gedachten over “Bullet journal + inspiratielijst

  1. De buitenkant is al een feestje. De ringband vind ik al een enorm voordeel. Ben benieuwd naar de binnenkant! En wat het uiteindelijke ontwerp gaat worden natuurlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s