Freebie·Ontwerp·Stationary

Weekplanner – free printable

Ik ben een echte chaoot. Ik schrijf het liefste alles op, want anders vergeet ik het. Daar zit ook meteen mijn probleem. Ik heb overal lijstjes liggen en mijn kalender hangt thuis aan de muur. Ben ik ergens anders dan weet ik nooit of ik al een afspraak heb staan.

Ondanks dat ik best digital minded ben, vind ik een agenda op mijn telefoon helemaal niks. Ik kijk er gewoon niet op, zelfs als ik herinneringen aan zet zie ik het gewoon over het hoofd. Ik wil kunnen bladeren en kunnen krabbelen. Inzicht hebben!

Op internet zijn genoeg weekplanners te vinden, maar meestal net niet helemaal wat ik wil. En met kinderen die net beginnen met lezen is een Engelse weekplanner ook niet handig.  Daarom heb ik er zelf 1 gemaakt, zoals ik hem graag heb!  En het leuke is: jij mag hem ook hebben van me!

Weekplanner

Wil jij ook een geordend leven en minder chaos in je hoofd? Met deze gratis printable weekplanner gaat dit jou zeker lukken.

Er is genoeg plek voor je afspraken van die week.

Je kunt er ook je weekmenu er op kwijt. Ik heb gekozen voor de vrijdag als eerste dag op mijn weekplanner, omdat ik (en ik denk vele met mij) op die dag de weekboodschappen doe. Om het overzichtelijk te houden heb ik de weekplanner zelf ook ingedeeld van vrijdag tot donderdag, gelijk aan het weekmenu.

Daarnaast kun je ook nog je taken kwijt en dingen die je absoluut niet mag vergeten.

Wil jij deze weekplanner downloaden en uitprinten?
Dat kan hier: Weekplanner vrijdag-donderdag

Wil je liever een planner die loopt van maandag tot zondag, dan download je gewoon deze: Weekplanner maandag-zondag

Veel plezier met plannen!

Liefs Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s